Työhyvinvointia 
poikkeusaikana

Miten korvata menetetyt ja työhyvinvointia edistävät TyHy-päivät? Miksi etätyön aiheuttamat lihasjumit ja tauottoman työpäivän tehtailemat aivosumut kannattaa hoitaa pian? 

Korona ajoi meidät etäälle toisistamme ja mullisti arkemme monin tavoin. Elämä ajautuu helposti sivuraiteille, kun rutiineja ravistellaan: syöminen, liikunta ja terveelliset elämäntavat voivat tallautua muutoksen ja stressin jalkoihin. Tällä voi olla paljon negatiivisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen.

Tue henkilökuntaasi nyt! Investointi hyvinvoinnin kehittämiseen tulee moninkertaisena takaisin. Uusi aika vaatii uudet keinot – autan teitä!

Työhyvinvointi-KunnonNainen-Tiina_Ripatti

Vaalikaa yhtenäisyyttä ja työssä jaksamista – uuteen aikaan sovitettuna

Työntekijän hyvinvointi säteilee koko tiimiin ja työyhteisöön. Hyvinvoiva henkilökunta on menestyvän yrityksen tärkein elementti ja käyntikortti, joten pidä ihmisten jaksamisesta huolta. 

Tuo yhteistä ja hyvinvointia edistävää toimintaa tiimillenne, jotta jokainen voi paremmin työelämässä ja vapaa-ajalla – niin fyysisesti kuin henkisesti.

Työnantajalle hyvinvointi loistaa tulosten kautta

kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ihminen on

  • tuottavampi ja luovempi
  • tyytyväisempi ja onnellisempi
  • sairastaa todennäköisesti vähemmän
 

Näin autat helposti työyhteisöänne: Tilaa säännöllinen 1,5h työhyvinvointipaketti etäyhteydellä

o Hyvinvointiluennolla saatte hyödyllistä tietoa työssä jaksamisen tueksi – aiheina mm. ravinto, liikunta, lepo ja uni 

o Rauhallinen Asahi-terveysliikunta vetreyttää niskahartianseutua, lisää liikkuvuutta ja venyttää lempeästi. Asahi sopii erinomaisesti kenelle tahansa ja liikkeet tehdään seisten rauhallisen hengityksen tahtiin. Tämä Suomessa kehitetty liikuntamuoto sopii erityisen hyvin päätetyötä tekeville ja tuo virkistävän hengähdyshetken työpäivän kiirettä tasapainottamaan.

o Bonuksena nopeille kuukausisopimuksen tilaajille: 8 askeleen verkkokurssi, joka auttaa osallistujia tuomaan terveelliset elämäntavat osaksi arkea.

 

Palveluni mahdollistavat tiimeille virkistävän ja yhteisen hetken sijainnista riippumatta ja turvallisesti – 100 % etänä.

Uudenlaiseen arkeen tarvitaan uusia keinoja hyvinvoinnin edistämiseen. Huolestuin nykytilanteen suunnasta ja ihmisten hyvinvoinnista ja päätin auttaa parhaan osaamiseni mukaan. Kokemukseni liikunnan, elintapojen ja psyykkisen hyvinvoinnin valmentajana sai minut kehittämään työyhteisöille räätälöityjä palveluja, jotta yritys saa uusia keinoja huolehtia helposti koko tiimin eli jokaisen ihmisen jaksamisesta ja hyvinvoinnin edistämisestä.

KunnonTiimi 1 – hyvinvointia työyhteisölle

Kesto 1,5 h
o Hyvinvointiluento 45 min.
o Asahi-terveysliikunta 45 min. (etäohjattu)
160 € /10 hlö (+alv 24 %) Kokonaishinta 198,40 € sis. alv 24 %.

KunnonTiimi 2 – säännöllinen hyvinvointihetki kuukausittain

Kesto 1,5 h/krt
Sovittuna ajankohtana joka kuukausi.
o Hyvinvointiluento (45 min.) ja etäohjattu Asahi-terveysliikunta (45 min.)
o Hyvinvointia tukeva verkkokurssi veloituksetta – jaetaan alussa jokaiselle osallistujalle. Terveelliset elämäntavat osaksi arkea 8 askeleen avulla!
o Kannustusta ja tukea psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin
o Luennon aihepiirit valitaan henkilöstönne toiveiden perusteella
vain 150 € / 10 hlö / kuukausi (+alv 24 %) Kokonaishinta/kk 186 € sis. alv 24 %. 

Työhyvinvointia edistävä henkilökohtainen valmennus puhelimitse 79 €/h + alv 24 %. Hyödyllinen lisä etenkin avainhenkilöille ja esimiehille, jotka kaipaavat tukea stressinhallintaan, terveellisempiin elämäntapoihin ja työpäivien tasapainottamiseen. 

Bonus uusille kuukausiasiakkaille:

Uuden kuukausitilauksen yhteydessä saatte osallistujille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokurssin. Verkkokurssi sisältää 8 selkeää askelta ja työkirjan, joilla muutokset voi tuoda omaan arkeen ja edistää hyvinvointia.
Verkkokurssin voi suorittaa itsenäisesti, jokainen omassa tahdissaan. Voimassa vain rajoitetun ajan!

Saanko auttaa työyhteisöänne työskentelemään innostuneemmin ja voimaan paremmin?
Ota yhteyttä ja varaa energisoiva hyvinvointihetki tiimillenne!

Yhteistyöterveisin,

Tiina-KunnonNainen

Tiina Ripatti
040 720 3656

tiina@kunnon-nainen.fi
KunnonNainen

Koulutettu hyvinvointialan ammattilainen

Liikunnanohjaaja (AMK)
Elintapamuutosvalmentaja
Psyykkinen valmentaja
Asahi-ohjaaja
Ammattivalmentaja (VAT)    

Verkostoidutaan LinkedIn:ssä!   

Tue henkilöstöä kohti hyvinvointia ja parempaa arkea

Säännöllinen työhyvinvointitapahtuma kerää tiimin taas yhteen! Ohjaan heitä tekemään terveyden kannalta parempia valintoja poikkeusarjen pyörteissä. Osuuteni kestää 1,5h kerrallaan ja osallistuminen on helppoa kaikille omalla laitteella sijainnista huolimatta – tarvitsette vain nettiyhteyden. Luentojen teemat muokataan oman henkilöstönne toiveiden perusteella ja tilanteeseen sopivaksi, alhaalla esimerkki etenemisestä 5 kuukauden ajan. Jos tilanne on akuutti, voimme tihentää TyHy-hetkiä! 

Suosittelen myös osuuteni jälkeen jättämään tilaa vapaalle keskustelulle ja rupattelulle. Poikkeustilan aikana sosiaalinen eristäytyminen vaikuttaa meihin kaikkiin ja kiireettömät, yhteiset hetket tutun tiimin kanssa tuovat iloa arkeen ja lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta!

Suomessa kehitetty Asahi-terveysliikunta tuo lempeää liikettä arkeen!

Asahi on hidastempoista ja pehmeäliikkeistä terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille! Liikkeissä käytetään koko vartalon lihaksia ja tasapainoa, joten harjoittelu kehittää kehoa monipuolisesti, lievittää lihasjumeja ja lisää kehon liikkuvuutta. Koska liikkeet tehdään rauhallisen hengityksen tahtiin, myös mieli rauhoittuu Asahi-tunnilla.